FCHP Blog

2021

Posted by werner on  21 december 2020
0
Category: Bericht
Fotoclub Helden-Panningen wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond 2021.We hopen dat 2021 het fotograferen en de clubavonden weer kunnen plaats vinden. In 2020 heeft de fotoclub weinig activiteiten kunnen laten doorgaan i.vm. corona. We kijken er dus ook na uit om in 2021 weer de slag te gaan.Met vriendelijke groet,Fotoclub Helden-Panningen.

Clubavond

Posted by werner on  18 september 2020
0
Category: Bericht
Eindelijk!! maandag 21 september hebben wij weer onze eerste clubavond.Na maanden van thuiszitten mogen we weer. En natuurlijk houden wij ons deze avond aan de corona regels zoals deze nu gelden.

Corona virus

Posted by werner on  3 april 2020
0
Category: Bericht
Nu we al enkele weken thuiszitten en nog nauwelijks buitenkomen worden we als fotografen op de proef gesteld met onze creativiteit. Ik hoop jullie dan ook weer zo snel als mogelijk te zien op onze eerst volgende clubavond. Dit zal waarschijnlijk wel in juni of juli zijn. Ik verwacht mooie creatieve foto’s van in en rondom huis. Het bestuur zal ons wel informeren wanneer onze eerste clubavond weer is. Met vriendelijke groet,Webmaster

Let op!!

Posted by werner on  24 februari 2020
0
Category: Bericht
Let op de clubavond van 9 maart a.s. is verplaatst naar maandag 16 maart i.v.m. de zaal in het Kerkeböske.

Programma 2020

Posted by werner on  24 februari 2020
0
Category: Bericht
Het programma van de fotoclub Helden-Panningen is vanaf dit jaar ook compleet te downloaden en te importeren in je agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *