FCHP Blog

Opening foto expositie 2019

Posted by werner on  12 november 2019

Category: Bericht
Op zaterdag 9 november is onze foto expositie geopend door onze voorzitter Wim Knippenbregh. U kunt deze expositie nog bewonderen t/m 21 november in mfc ’t kerkeböske, Aan de Koeberg 3, 5988 NE Helden.

Uitwisseling met fotoclub Optika uit Deurne.

Posted by werner on  14 oktober 2019

Category: Bericht
Vanavond vind er een uitwisseling met fotoclub Optika uit Deurne.https://www.optika.nlDeze avond zal plaats vinden in “t KerkeBöske in Helden.Het thema voor deze avond is een 3 luik.

Zomervakantie voorbij

Posted by werner on  30 augustus 2019

Category: Bericht
Maandag 2 september is er weer een clubavond. Wij hopen velen van onze leden weer te mogen ontmoeten op deze clubavond. Bent u geïnteresseerd wat de fotoclub allemaal doet neem dan contact op met onze secretaresse (zie contact).

Foto expositie 2019

Posted by werner on  13 augustus 2019

Category: Bericht
Van zaterdag 9 november tot en met maandag 25 november 2019 houden wij een foto expositie. Deze zal plaatsvinden in mfc ’t Kerkeböske Aan de Koeberg 3, 5988 NE te Helden. Hier zullen een aantal van onze leden hun foto’s exposeren. Kijk hier regelmatig om updates over onze expositie te lezen.