FCHP Blog

Corona update

Posted by kubbes on  3 december 2021
Category: Bericht
Door de aangescherpte corona regels heeft het bestuur van de fotoclub besloten om alle activiteiten voor dit jaar af te zeggen. We hopen op 10 januari te kunnen starten met de jaarvergadering.

We mogen weer!!

Posted by kubbes on  8 juni 2021
Category: Bericht
Maandag 14 juni 2021 we hebben we onze eerste clubavond sinds lange tijd.Nu de coronamaatregelen worden versoepeld houden wij weer een clubavond.Deze zal bestaan uit bespreken van eigen werk. Natuurlijk word hier rekening gehouden met de geldende coronaregels.

Posted by kubbes on  21 december 2020
Category: Bericht
Fotoclub Helden-Panningen wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond 2021.We hopen dat 2021 het fotograferen en de clubavonden weer kunnen plaats vinden. In 2020 heeft de fotoclub weinig activiteiten kunnen laten doorgaan i.vm. corona. We kijken er dus ook na uit om in 2021 weer de slag te gaan.Met vriendelijke groet,Fotoclub Helden-Panningen.

Clubavond

Posted by kubbes on  18 september 2020
Category: Bericht
Eindelijk!! maandag 21 september hebben wij weer onze eerste clubavond.Na maanden van thuiszitten mogen we weer. En natuurlijk houden wij ons deze avond aan de corona regels zoals deze nu gelden.

Corona virus

Posted by kubbes on  3 april 2020
Category: Bericht
Nu we al enkele weken thuiszitten en nog nauwelijks buitenkomen worden we als fotografen op de proef gesteld met onze creativiteit. Ik hoop jullie dan ook weer zo snel als mogelijk te zien op onze eerst volgende clubavond. Dit zal waarschijnlijk wel in juni of juli zijn. Ik verwacht mooie creatieve foto’s van in en rondom huis. Het bestuur zal ons wel informeren wanneer onze eerste clubavond weer is. Met vriendelijke groet,Webmaster