FCHP Blog

Jaarvergadering 2020

Posted by werner on  20 januari 2020

Category: Bericht
Vandaag vind weer onze jaarvergadering plaats. Deze vergadering is alleen voor leden. Hier zal het programma voor 2020 bepaald worden en tevens de samenstelling van het bestuur.

Clubavond 6 Januari

Posted by werner on  3 januari 2020

Category: Bericht
Maandag 6 Januari hebben we de eerste clubavond van 2020. Op deze avond zullen we eigen werk van onze leden bespreken. Heeft dit bericht u interesse gewekt neem dan contact op met onze secretaris. Contact informatie staat onder het kopje contact.

Prettige feestdagen en een gelukkige 2020

Posted by werner on  17 december 2019

Category: Bericht
Fotoclub Helden-Panningen wenst u prettige feestdagen en een gelukkig 2020.Dat 2020 een fotografisch jaar mag worden.

Clubavond silhouet fotografie

Posted by werner on  12 december 2019

Category: Bericht
Op maandag 16 december vind onze clubavond plaats met als thema silhouet fotografie. Vanaf 19.30 uur laten onze leden aan elkaar zijn wat zij met het thema silhouet hebben gedaan. Heeft dit u interesse gewekt? Kom dan een kijken op een van onze clubavonden. U kunt zich melden via e-mail bij secretaris@fotoclubheldenpanningen.nl

Foto Expositie 2019

Posted by werner on  25 november 2019

Category: Bericht
Fotoclub Helden-Panningen kijkt terug op een zeer geslaagde foto expositie.De foto expositie is zeer goed bezocht en we hebben veel positieve reacties gehad.Ook bedanken wij “t kerkeboske voor de fijne samenwerking. Via deze weg willen wij alle bezoekers bedanken voor het bezoeken van onze expositie en mogelijk tot een volgende keer.