FCHP Blog

Corona virus

Posted by werner on  3 april 2020

Category: Bericht
Nu we al enkele weken thuiszitten en nog nauwelijks buitenkomen worden we als fotografen op de proef gesteld met onze creativiteit. Ik hoop jullie dan ook weer zo snel als mogelijk te zien op onze eerst volgende clubavond. Dit zal waarschijnlijk wel in juni of juli zijn. Ik verwacht mooie creatieve foto’s van in en rondom huis. Het bestuur zal ons wel informeren wanneer onze eerste clubavond weer is. Met vriendelijke groet,Webmaster

Let op!!

Posted by werner on  24 februari 2020

Category: Bericht
Let op de clubavond van 9 maart a.s. is verplaatst naar maandag 16 maart i.v.m. de zaal in het Kerkeböske.

Programma 2020

Posted by werner on  24 februari 2020

Category: Bericht
Het programma van de fotoclub Helden-Panningen is vanaf dit jaar ook compleet te downloaden en te importeren in je agenda.

Jaarvergadering 2020

Posted by werner on  20 januari 2020

Category: Bericht
Vandaag vind weer onze jaarvergadering plaats. Deze vergadering is alleen voor leden. Hier zal het programma voor 2020 bepaald worden en tevens de samenstelling van het bestuur.

Clubavond 6 Januari

Posted by werner on  3 januari 2020

Category: Bericht
Maandag 6 Januari hebben we de eerste clubavond van 2020. Op deze avond zullen we eigen werk van onze leden bespreken. Heeft dit bericht u interesse gewekt neem dan contact op met onze secretaris. Contact informatie staat onder het kopje contact.